AGRICULTURA SOSTENIBLE:
CULTIUS DE PROXIMITAT I RESPECTUOSOS AMB EL MEDI AMBIENT

Img_cultius_2

CULTIUS

ColomaFruits apostem per l’Agricultura Sostenible i el desenvolupament natural dels productes. Som Productors i Distribuidores de Fruites i Verdures a Catalunya.

L’agricultura intensiva predominant en les últimes dècades, l’ús d’insecticides o d’abonaments solubles artificials, han fet que només es resolguin problemes o cobreixen mancances a curt termini.

Els nostres productes de proximitat, arribats dels camps de cultiu que tenim arreu de Catalunya, ens asseguren disposar de fruites, verdures i hortalisses KM 0 i de gran sabor i frescor, sense intermediaris. Aquests productes són emmagatzemats per la seva distribució a la nostra Nau de Sant Boi del llobregat.

A més, fem servir tècniques de producció integrada combinant diferents mètodes com la lluita biològica per al control de malalties i plagues fent servir organismes vius o la pol·linització de fruites i cultius mitjançant abelles i altres insectes.

Tot plegat, ens ajuda a garantir la qualitat i sostenibilitat dels nostres productes, que es comercialitzen sota les marques La Moños o Manelet.