COL·LECTIVITATS: OPTIMITZANT RECURSOS I QUALITAT DIA A DIA 

COL·LECTIVITATS

A ColomaFruits portem més de 20 anys d’experiència al sector de les Col·lectivitats, proveint i servint fruites i productes de proximitat las nostres clients.

Comptem amb una àmplia experiència distribuint els nostres productes a residències de la tercera edat, hospitals, col·legis… Treballem perquè qualsevol menjador sigui un lloc de reunió, comptant amb l’aportació personal i l’experiència dels millors professionals.

Any rere any hem anat avançant dins d’aquest sector, amb l’objectiu de satisfer sempre les necessitats dels nostres clients amb la Qualitat de la fruita que oferim, Preu i Servei integral/personalitzat d’entrega a domicili mitjançant la nostra flota de vehicles.

Per dinamitzar aquesta gestió, comptem amb una cadena de processos àgil i moderna, dins de la nova nau/magatzem que hem inaugurat a Sant Boi del Llobregat aquest any, on arriben diàriament els productes recollits dels nostres camps de cultiu.

Si estas interesat per el nostre servei de Col·lectivitats, pots posar-te amb contacte amb nosaltres mitjançant el seguent email, telèfon o formulari de contacte:

RAMÓN FONTANET    r.fontanet@colomafruits.com   Tel: 685 850 568
Colectivitats
Nom i Cognoms
Nom i Cognoms