COLOMA FRUITS: DISTRIBUIDORS DE FRUITES I VERDURES

MuelleCarga_ColomaFruits5_1

SERVEI DE DISTRIBUCIÓ I GESTIÓ DE BOTIGUES

A ColomaFruits comptem amb una gran plantilla, un equip humà amb molta experiència en l’atenció al client i un clar objectiu: el tracte personal i directe amb els nostres clients perquè puguin beneficiar-se de la nostra experiència com a distribuidors de fruites i creixer dia a dia.

Per això, t’ajudem a impulsar la teva botiga de fruites i verdures, a través d’un servei integral que inclou consells i estratègies per a la gestió interna de la botiga, així com la distribució i proveïment de productes. 

Volem aconsellar-te per fer del teu comerç local, un espai ideal per als teus clients, amb una gran diversitat de productes de qualitat i un ambient acollidor.

Si estàs interessat en el nostre servei integral de gestió i distribució per a Fruterias locals, pots contactar-nos a través de l’email, telèfon o emplenar el formulari de contacte. 

A Coloma Fruits, t’ho posem fàcil!

Almacen_colomaFruits_OK

Pots posar-te en contacte amb nosaltres mitjançant el següent email, telèfon o formulario de contacte:

MARCE HERRERO    m.herrero@colomafruits.com  Tel: 613 199 685
Franquicies
Nom i Cognoms
Nom i Cognoms

SEU CENTRAL

Inaugurada el 2021, la nova Nau de ColomaFruits és un espai innovador que compta amb totes les instal·lacions necessàries per a ampliar i potenciar el servei de distribuidors de Fruites i Verdures a qualsevol comerç alimentari que vulgui vendre els nostres productes de proximitat.

A la Central de ColomaFruits, emmagatzemem, preparem i distribuïm tant a comerços com a les nostres botigues Fruitadona. També a altres serveis com som  Col·lectivitats, IV Gamma o Restauració.

Comptem amb la moderna Sala Blanca per al correcte manipulat d’aliments, que ens permet oferir productes envasats amb packs i terrines de materials sostenibles i respectuosos amb el medi ambient.

També disposem d’un departament veterinari per al control dels processos i les diferentes activitats que es fan diàriament dintre i fora de la nau. Aquests processos garanteixen la qualitat i seguretat alimentària dels nostres aliments i productes de proximitat.