TRACTE PERSONAL I DIRECTE AMB CLIENTS I PROVEÏDORS

QUI SOM

Som COLOMAFRUITS SLU, empresa dedicada a la compravenda a l’engròs i al detall de fruites, verdures i hortalisses. Fundada el 1962, ColomaFruits és una de les empreses capdavanteres del sector a Catalunya, gràcies a diverses certificacions com l’ISO 9001 en qualitat.

Comptem amb una gran plantilla i un equip humà amb molta experiència en l’atenció al client, que es caracteritza per un tracte personal i directe tant amb clients com proveïdors.

ColomaFruits apostem per l’agricultura sostenible. Als nostres camps fem servir tècniques de desenvolupament sostenible per al creixement dels cultius, com la lluita integrada contra plagues o la pol·linització natural, que ens ajuda a garantir la seguretat alimentària i la qualitat dels nostres productes.

I del camp a ColomaFruits, els productes s’emmagatzemen a la nova nau de Sant Boi de Llobregat, on comptem amb els últims avanços per tal de conservar i distribuir els nostres productes mantenint la qualitat i la frescor de les fruites i hortalisses.

La nostra flota de vehicles ens permet fer arribar d’una manera fàcil i ràpida els nostres productes, tant a clients del sector de col·lectivitats (restaurants, bars, col·legis, residències, etc.), com a Fruitadona i Soliterra, les nostres botigues de fruites i verdures que podràs trobar pel Barcelonès i Vallés Occidental.

A més, continuem buscant noves oportunitats de fer arribar els nostres productes a més sectors alimentaris, com les empreses que ofereixen productes de IV gamma: servei d’àpats, menjadors socials, cuines centrals, etc.