ESTALVIA’T DESPESES FIDELITZANT LES COMPRES PER AL TEU NEGOGI

restaurant_cajas

RESTAURACIÓ

El servei que oferim en Coloma Fruits per l‘hostelería i restauració es basa en l’experiència que tenim com a productors i distribuïdors de Fruites, Hortalisses i Verdures i en els productes frescos de proximitat que ens arriben des dels nostres camps de cultiu.

Aquests aliments són emmagatzemats i organitzats en la nostra seu central de Sant Boi, on es preparen per a portar-los a les diferents botigues que tenim a les comarques del Barceloní i Baix Llobregat.

Fruteries Fruitadona i Soliterra a Catalunya

sSi tens alguna de les botigues prop del teu Bar o Restaurant, pots posar-te en contacte amb ella per demandar més informació de aquest servei.

Sinó tens cap a prop, no et preocupis. Pots posar-te en contacte amb nosaltres des del formulari de contacte, telèfon o email que tens a la teva disposició i ens posarem en contacte amb tu per donar-te tota l’informació que et calgui per tenir clara la dinámica del servei Hostelería i Restauració de Coloma Fruits.

Si estas interesat per el nostre servei de Restauració, pots posar-te amb contacte mitjançant el seguent email, telèfon o formulari de contacte:

CARLOS CARRILLO    c.carrillo@colomafruits.com   Tel: 625 609 239
Restauració
Nom i Cognoms
Nom i Cognoms